Second Life Shoes

Steunt u onze Maatschappelijke Uitverkoopactie? Dhr. H. Griffioen, vrijwilliger van Sleep Inn, het Snurkhuis in Utrecht ontvangt schoenen voor dak- en thuislozen.


Wij zijn donderdag 2 januari 2020 gestart met een nieuwe actie in de maand januari. Een ‘Maatschappelijke Uitverkoopactie’, een uitverkoopactie met een maatschappelijk doel.

Iedereen heeft weleens schoenen gekocht die bijna niet gebruikt in de kast belanden. Te klein, te groot, te smal, te breed of gewoon niet mooi! Of in verband met het dragen van op maat gemaakte zolen te krap geworden schoenen?

U krijgt namelijk bij inlevering van een paar ‘goede’ schoenen*, 10% EXTRA korting bovenop de uitverkoopkorting.

Voorwaarden bij inlevering van ‘goede’ schoenen;

  • De schoenen moeten ‘zo goed als nieuw’ zijn en voorzien van binnenzool.
  • De schoenen moeten schoon zijn.
  • U krijgt per paar schoenen uit de uitverkoop maximaal 10% extra korting, ook al doneert u meerdere paren schoenen.
  • Uiteraard bij aankoop van twee paar uitverkoop schoenen en donatie van twee paar goede schoenen ontvangt u op elk paar schoenen uit de uitverkoop 10% extra korting
  • Bij aankoop van meerdere paren schoenen uit de uitverkoop en inlevering van 1 paar goede schoenen ontvangt u 10% korting over het goedkoopste paar schoenen uit de uitverkoop.
  • Wij bepalen of uw schoenen aan de voorwaarden voldoen. Wij zullen hier kritisch, kieskeurig, streng doch rechtvaardig naar kijken.
    U kunt dus geen afgetrapte en goed gedragen schoenen inleveren.
  • Alléén dames en heren schoenen (LIEFST ZO VEEL MOGELIJK HERENSCHOENEN! Dus dames het hoeft niet een paar schoenen van u zelf te zijn!)

Begin februari doneren wij de ingenomen schoenen aan de heer Henk Griffioen, vrijwilliger bij Sleep Inn, Het Snurkhuis in Utrecht t.b.v. dak- en thuislozen. De schoenen komen daadwerkelijk terecht waar ze nodig zijn!

SECOND LIFE SHOES

Benieuwd naar wat Henk allemaal doet? Klik hier.

Steunt u het project Second Life Shoes van House of Outdoor & Optics, dé Prettig Lopen Winkel?