Durea

Logo-Durea nw.
Durea schoenen in de Prettig Lopen Winkel

U vindt een prachtige collectie comfortschoenen, sandalen en laarsjes van het merk Durea in onze Prettig Lopen Winkel.

Steeds wisselende collectie Durea in de Prettig Lopen Winkel

Durea comfort schoenen en sandalen worden volgens de laatste kennis op het gebied van orthopedie en biomechanica ontwikkelt in een eigen fabriek in Drunen. Ambachtelijk vakmanschap is hierbij één van de speerpunten.

Durea comfort schoenen worden gemaakt op verschillende leesten. Ook heeft Durea verschillende zolen. U vindt bij ons de ‘1948’ zool met als eigenschap stijf en een vervroegde afwikkeling, een EVA zool, een PU zool, een TPU zool met PU-vulling, een PU zool met compact PU, etc. Kortom zolen met hun eigen specifieke eigenschappen en allen met demping in de gehele loopzool. Wij laten u ze graag voelen aan de voeten.

durea-iconen

Wij hebben verschillende comfort schoenen, sandalen en laarsjes in diverse leest maten. Soepele lederen veterschoen en een lederen schoen met klittenbandsluiting. Laarsjes met rits of met veter, diverse hakhoogte. Zeer licht in gewicht. Met uitneembare binnenzool. De Durea leesten zijn volgens de laatste kennis op het gebied van orthopedie en biomechanica ontwikkeld in Drunen door de eigen vakmensen van Durea. Goede pasvorm en hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd.

Deskundig advies helpt u om de juiste schoen te vinden die bij u past.

Durea kenmerkt zich door de vier eigenschappen (ook wel de vier liefdes van Durea genoemd);

Durea eigenschappen

Naast Durea vindt u bij ons ook de volgende merken;