FinnComfort sandalen

In onze Prettig Lopen Winkel mogen comfort sandalen van het merk FinnComfort niet ontbreken

Door de manier waarop de sandalen zijn gemaakt zijn ze zeer goed te repareren en te verzolen, dus een duurzame sandaal.

Kwaliteit wordt gewaarborgd door het beste hoogwaardigst leder als boven materiaal, dekzool en voering. Duurzame natuurmaterialen voor het anatomische voetbed en een uitstekend draagcomfort door duurzame en schokdempende loopzolen.

Voor de mensen die pijn onder de hiel of voorvoet hebben adviseren wij om eens de Finnamics sandaal te proberen. Finnamics ontlast de voorvoet en de hiel, dus totaal geen druk op de voorvoet en hielpartij. Daarbij verbetert het dragen van Finnamics uw houding. U wordt gedwongen om rechtop te staan en het dragen van deze sandalen kan helpen bij rugklachten. Kom vrijblijvend eens deze sandaal proberen

Heeft u inlegzolen dan kan het voetbed van de FinnComfort sandaal makkelijk verwijderd en vervangen worden door uw eigen, op maat gemaakte, zolen. De modellen hebben wij in verschillende breedtematen met zorg ingekocht. Dit zorgt er onder andere voor dat wij hebben gemeend dat deze FinnComfort sandalen een absolute aanwinst zijn in onze winkel waar wij een brede collectie sandalen hebben zodat we een breed publiek van dienst kunnen zijn.

Deskundig advies hierbij is een speerpunt van ons!! 

Bij ons vindt u vele verschillende modellen van Finn Comfort. De stevige sandaal met gesloten hier, de heerlijk open sandaal en de sandaal met gesloten neus etc.
De collectie wisselt!

FinnComfort_Prettig_Lopen_Winkel

De pasvorm, voetbedden en zolen van deze sandalen zijn ontwikkeld d.m.v. strenge anatomische en orthopedische normen. De FinnComfort sandalen worden voor een groot deel met de hand gemaakt in Duitsland en alle bewerkingen worden zorgvuldig gecontroleerd.

Naast FinnComfort hebben wij comfortsandalen van de merken;