FinnComfort


Duitse kwaliteit vindt u terug in de schoenen gemaakt in de Duitse Waldi schoenfabriek onder de naam FinnComfort.

FinnComfort dames en heren schoenen worden handgemaakt op basis van medische inzichten, innovatieve toepassingen zorgen voor de perfecte ondersteuning.

De optimale pasvorm zorgt voor een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet.

Draagcomfort wordt gecombineerd met een eigentijdse uitstraling voor mensen, die comfortabel en gezond willen lopen.

Dit merk heeft een schoenenlijn ontworpen met de naam FINNAMIC, een innovatieve lijn die de afwikkeling van de voeten tijdens het lopen gemakkelijker maakt. Iedere stap kost daardoor minder energie. Dit komt door de speciaal gevormde zool, die aan de voor- en achterkant een uitgekiende ronding heeft, in het midden is hij vlak. Een stabiele schoen ontwikkeld op basis van orthopedische kennis.

Finnamic schoenen van FinnComfort
Prettig Lopen Finn Comfort schoenen

Alle dames- en herenschoenen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een verwisselbaar, kurken voetbed, zodat ook de eigen steunzool in de schoenen kan. Voor vrijwel elke voet zijn er unieke leesten, die de voeten optimale steun en de tenen volop bewegingsvrijheid bieden.

FinnComfort heren
Heren schoenen van Finn Comfort in de Prettig Lopen Winkel

Van FinnComfort hebben wij profylaxe schoenen in ons assortiment. Deze schoenen kenmerken zich door een zeer zachte binnenkant zonder naden voor bijvoorbeeld diabetes of hele gevoelige voeten. Veter en klittenband modellen.

De collectie wisselt met regelmaat.

Naast FinnComfort vindt u bij ons ook de volgende merken;