Inloopspreekuur Podoloog en Pedicure

inloopspreekuur_podoloogpedicure
Inloopspreekuur Podoloog & Pedicure

Naar aanleiding van het succes van de medewerking van register podoloog en medisch pedicure op de Prettig Lopen Dagen is het ‘Inloopspreekuur Podoloog & Pedicure’ ontstaan in onze Prettig Lopen Winkel.

De beste kennis voor voetproblemen gecombineerd met een brede collectie comfortabele schoenen onder één dak. De Prettig Lopen Winkel en de specialisten kunnen een op elkaar afgestemd advies geven daar waar nodig is.

U kunt iedere eerste woensdagmiddag van de maand van 14.00 – 16.00 uur terecht voor kort en vrijblijvend advies van register podoloog Bastiaan Plomp van Podocentrum Maarssen of één van de podotherapeuten van Rondom Podotherapeuten. Wij maken voor deze middag géén afspraken, u kunt gewoon onze winkel binnen lopen.
 
Daarnaast is er een medisch pedicure aanwezig voor advies m.b.t. pijnklachten door o.a. likdoorns, eelt, kloven, drukplekken, ingegroeide nagels, schimmelnagels etc. Wij werken met deskundige (medisch) pedicures samen. Pedicure Annemiek Spek en medisch pedicure Kelly Bals van Ambulant Pedicure Kelly, Ambulant.pedicure.kelly@gmail.com wisselen het inloopspreekuur af.

Inloopspreekuur Podoloog & Pedicure van 14.00 – 16.00 uur;

  • Augustus 2022 geen inloopspreekuur
  • Woensdagmiddag 7 september 2022
  • Woensdagmiddag 5 oktober 2022
  • Woensdagmiddag 2 november 2022
  • Woensdagmiddag 7 december 2022


    Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.
inloopspreekuur_podoloog
Inloopspreekuur register podoloog