Falke noppensokkenVan FALKE hebben wij naast een uitgebreide collectie sokken ook de cosyshoes, catspads en homepads, de zogenaamde ‘noppensokken’.

De FALKE Cosyshoes zijn enorm populair. De warme Cosyshoes of antislipsokken die hele families dragen. De FALKE Cosyshoes of antislipsokken hebben geen harde zool, dus kan je heerlijk met de voeten op de bank zitten. FALKE  Cosyshoes zijn gemakkelijk om mee te nemen en ook voor de kinderen heel handig op school of op het kinderdagverblijf. Ook voor oudere mensen zijn de FALKE sloffen ideaal, ze zijn gemakkelijk aan te trekken en ze zijn veilig door de antislip zool.

Uw voeten houden van Cosyshoes uit de Prettig Lopen Winkel

De catspads van FALKE beginnen al bij maatje 62-68. Voor kleine kinderen die net proberen te gaan staan is het fijn dat ze niet wegglijden. Ook bij het zetten van de eerste stapjes zijn de antislipsokjes een uitkomst. Veel kinderen vinden het niet fijn om pantoffels te dragen, antislipsokken is vaak geen probleem.
De FALKE antislipsokken hebben een versmalling net boven de enkel waardoor ze niet van de voet glijden. De FALKE catspads beginnen bij het kleinste maatje 19-22 en lopen door tot de grootste herenmaat 47-50, de FALKE Homepads.

Falke Catspads en Homepads
Falke Cosy Shoes, Catspads en Homepads in de Prettig Lopen Winkel

Andere merken pantoffels:
Giesswein
Berkemann
Warmbat
Hot Potatoes
Rohde