Podoloog/Pedicure

De eerste woensdagmiddag van de maand is er een gratis inloopspreekuur Podoloog & Podotherapeut van 14-16 uur.
iHeeft u pijn aan uw voeten of teennagels? Bezoek het eerste hulp voetenspreekuur op vrijdagmiddag van 16.30-18 uur. Check informatie op de website!

Wij zijn een samenwerking aangegaan met een register podoloog en podotherapeuten. U vindt de beste kennis voor voetproblemen gecombineerd met een brede collectie comfortabele schoenen onder één dak. Wij stemmen uw voetproblemen en oplossingen op elkaar af.

House of Outdoor, dé Prettig Lopen Winkel en de specialisten kunnen een op elkaar afgestemd advies geven daar waar nodig is.

De samenwerking houdt onder andere in dat er op de eerste woensdagmiddag van bijna elke maand een gratis inloopspreekuur Podoloog en Podotherapeut wordt gehouden in de Prettig Lopen Winkel van 14.00 tot 16.00 uur. Kijk op inloopspreekuur Podoloog & Podotherapeut voor up to date informatie.

Op elke vrijdag middag is er van 16.30 – 18.00 uur een voetenspreekuur van de medisch pedicure (tegen het tarief van de pedicure)

Wij adviseren soms een bezoek aan pedicure of podoloog wanneer er dusdanige houdings- of voetklachten zijn, die wij tijdens het adviseren van schoenen opmerken of ter ore komen.

Een andere manier van samenwerken is het uitwisselen van bijvoorbeeld schoenadvies door de podoloog of pedicure.

Register podoloog en medisch pedicures in de Prettig Lopen Winkel