Podoloog

Register podoloog Bastiaan Plomp in de Prettig Lopen Winkel

 

U kunt iedere eerste woensdagmiddag van de maand van 14.00 – 16.00 uur terecht  in onze Prettig Lopen Winkel in Maarssen voor gratis kort en vrijblijvend advies van register podoloog Bastiaan Plomp van Podocentrum Maarssen. Klik hier om het rooster in te zien of neem contact met ons op.

 

Bastiaan Plomp is zich tijdens zijn studie fysiotherapie gaan verdiepen in de relatie tussen voet en houding. Na zijn diplomering in 2005 heeft hij in datzelfde jaar de opleiding podoposturale therapie afgerond. Inmiddels is hij ook gediplomeerd registerpodoloog.

 

Podocentrum Maarssen en Vianen is een praktijk waar volwassenen én kinderen met voet-, enkel-, knie-, heup-, nek- en rugklachten worden behandeld door middel van podologie en podoposturale therapie.

 

Podoposturale therapie is een houdingscorrigerende therapie waarbij gebruik gemaakt wordt van dunne, individueel aangepaste inlegzolen. Deze podoposturale zolen zijn activerend en worden aangemeten bij patiënten met overwegend chronische houdingsklachten.

 

Daarnaast wordt ook podologie toegepast. Podologische zolen worden vanwege hun ondersteunende, of druk ontlastende kwaliteiten vooral aangemeten bij patiënten met voetklachten.