Xelero

Xelero_Logo

Nieuw in onze collectie de heren schoenen van Xelero. Deze schoenen staan voor dynamisch en stabiel door een speciaal Xelero ‘rocker’ systeem.

 

Medisch is bewezen dat het Xelero ‘rocker’ systeem het natuurlijke gangpatroon ondersteunt. Het bevat een in de tussenzool geïntegreerd afrolelement terwijl de buitenzool helemaal vlak blijft. Hierdoor wordt automatisch een dynamische en zijdelings stabiele buigzame actie afgedwongen zonder het natuurlijke gangpatroon te veranderen. Hierdoor verplaatst u zich op een gezonde en dynamische wijze zonder uw balans te verliezen.

 

Xelero schoenen hebben een uitneembaar voetbed en daardoor ook geschikt voor inlegzolen. Wij hebben diverse modellen op voorraad o.a. London, London de Luxe en Milan.

 

De dynamiek van de Xelero ‘rocker’ op een rij;

Fase 1 : Hielcontact
Schokbelasting wordt opgevangen door het dempend element.

 

Fase 2: Landingsreactie
De voet wordt ondersteund door het Rocker Systeem wat er ook voor zorgt dat het afwikkelen wordt gestimuleerd, nadat de hiel los komt van de grond.

 

Fase 3: Middenstand
De ‘rocker’ biedt de noodzakelijke geleiding en
controle, terwijl de tussenzool de schokdemping verzorgt.

 

Fase 4: Afzetstand
Het voorste deel van de ‘rocker’ zorgt voor een vervolg van de natuurlijke verplaatsing van het zwaartepunt. De afwikkelplaat ondersteunt de sturing en vermindert de druk op de voorvoetbeentjes.

 

Fase 5: Afzet
De gelifte voorvoet zorgt voor een voorwaartse beweging die de afzet stimuleert. De voorvoet wordt daarbij ondersteund door de afwikkelplaat.

 

Xelero_PrettigLopenWinkel
Naast Xelero vindt u bij ons ook de volgende merken;