Verhulst

In de Prettig Lopen Winkel mogen de damesschoenen en sandalen van het mooie comfortabele kwaliteitsmerk ‘Verhulst Shoes’ niet ontbreken!

Verhulst is een merk van Nederlands fabricaat voor dames schoenen. Vakmanschap, comfort en kwaliteit is sinds 1932 de filosofie van dit prachtige merk. Verhulst maakt schoenen met een uitstekende pasvorm van de beste en soepelste ledersoorten met de fijnste structuur.
‘Vier elke stap’ of zoals ze bij Verhulst eigenwijs zeggen; ‘Verhulst schoenen moeten er net zo mooi uitzien als ze comfortabel zijn’.

Verhulst kiest zorgvuldig de techniek bij elk schoenontwerp, welke de beste pasvorm oplevert. De schoenen van Verhulst worden op verschillende leesten in uiteenlopende breedtematen ontwikkeld.
Het geheim van een Verhulst schoen zit aan de binnenkant van de schoen. De gepatenteerde flexibele binnenzool zorgt voor extra draagcomfort, de hiel van de schoen ‘contrefort’ is dubbel verstevigd en geven optimale steun in combinatie met de verlengde stalen cambreurs (de versteviging onder de voetboog).
Verhulst schoenen worden op ambachtelijke wijze gemaakt en er zijn maar liefst 200 handelingen nodig om een Verhulst kwaliteitsschoen te produceren.

Wij hebben een prachtige collectie Verhulst damesschoenen en sandalen in de G, H en in de K wijdte. Alle schoenen hebben een verwisselbaar voetbed, zodat u ook uw eigen (steun) zolen in deze prachtige comfortabele schoenen en sandalen kunt dragen.

Uitverkoop 50% korting op het zomerassortiment Verhulst schoenen